BrowseAloud leest uw website voor

Toegankelijkheid moet

Omdat de wetgever het wil. Omdat uw klant het wil. En toch ook omdat u er voor iedereen wilt zijn? Laaggeletterden, anderstaligen en mensen met dyslexie kunnen uw informatie niet of nauwelijks lezen. Dat is heel frustrerend voor ze. Met BrowseAloud (spreek uit: brouws-a-lout) op uw website geeft u hen de mogelijkheid om de tekst op uw website te beluisteren. Dat is een geweldige steun voor ze. En u bereikt een veel groter publiek. Een win-win dus.

Gemakkelijker kunnen we het niet maken

U hoeft niets anders te doen dan een abonnement op BrowseAloud af te sluiten. Wij doen de rest. Aan uw website hoeven geen veranderingen te worden aangebracht anders dan het plaatsen van een klein stukje code. Eenvoudiger kan het niet.

Overtuig uzelf

Klik op het driehoekje van de knop 'Lees voor' rechts op deze pagina. Bovenin het scherm verschijnt een uitklapmenu. Plaats nu uw cursor bij het tekstdeel op de pagina dat uw wilt laten voorlezen. Het voorlezen start binnen een ogenblik. U ziet dan dat het voorgelezen tekstblok geel wordt gemarkeerd en het voorgelezen woord blauw. Stoppen kan door op de vierkante knop in het uitklapmenu te klikken. Met de andere knoppen kunnen websitebezoekers o.a. ook nog de tekst laten vertalen (b.v. naar Nederlands, Engels, Turks of Arabisch) of de pagina laten weergeven als een eenvoudige tekstpagina zonder opmaak. Allemaal functies die een tekst toegankelijker maken. BrowseAloud werkt op PC, tablet en smartphone.

Vraag een offerte

U kunt morgen al BrowseAloud op uw website hebben. Uw websitebezoekers zullen u dankbaar zijn. Offerte aanvragen.

Heeft u al een voorlees-tool op uw website?

Kijk dan eens goed naar de verschillen met BrowseAloud. Navigeren naar verschillende pagina onderdelen gaat met BrowseAloud veel gemakkelijker. Menu-items worden met BrowseAloud ook voorgelezen. Met BrowseAloud worden ook beveiligde gedeelten van een website voorgelezen evenals online PDF documenten. En de optie om een webpagina als een vereenvoudigde tekstpagina weer te geven is uniek voor BrowseAloud.En last but not least: u bent vast voordeliger uit met BrowseAloud. Vraag maar eens een offerte!

Een duidelijke win-win:

Met BrowseAloud op uw website
laat u zien dat u er voor iedereen bent!

Twee miljoen mensen met leesbeperkingen begrijpen
uw online informatie beter met BrowseAloud.

 

Lexima logo