Leveranciers

Lexima is Benelux distributeur voor BrowseAloud. Lexima is een maatschappelijk georiënteerde onderneming die met technologische oplossingen iedereen met een lees- of schrijfprobleem wil helpen om succesvol te zijn, op school, op het werk of in de vrije tijd. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, professionaliteit en betrokkenheid. Met BrowseAloud bieden we bedrijven en instellingen een elegante oplossing om laaggeletterde en dyslectische bezoekers van hun websites effectief te helpen. BrowseAloud is een uitkomst voor vele mensen. Wij kennen hun worsteling.
Axendo is een hoogstaand internetbureau dat duurzame online toepassingen ontwikkelt. Axendo is specialist in het koppelen en integreren van systemen met nieuwe online toepassingen. Toegankelijkheid is een belangrijk thema voor Axendo.
Sensotec is reseller/verdeler voor BrowseAloud in België. Sensotec is actief in de ontwikkeling van hulpmiddelen voor blinden, slechtzienden en dyslectici. De uitdaging die Sensotec zich stelt: mensen met een beperking ten dienste staan opdat hun maatschappelijke integratie niet beperkt blijft tot een verzuchting, maar reële vormen krijgt zowel thuis, op het werk als in het onderwijs.